#8 – Anna Ervast Öberg

Anna Ervast Öberg inledde sin karriär som arkitekt på Sandellsandberg men sadlade efter några år om till projektutvecklare på Folkhem med fokus på trähus. Hennes nuvarande projekt, Cederhusen, är ett av världens största trähusprojekt och kommer att byggas i Hagastaden i Stockholm.

Vi pratar om hur det kom sig att hon började intressera sig för träbyggnation, gamla myter, hur opinionen har förändrats över tid, varför fler borde bygga i trä och mycket mer.

Anna är enligt mig en riktig trähusentusiast. Hon är påläst, kunnig och ödmjuk och jag hoppas få möjlighet att följa hennes projekt och att inom en inte alltför lång tid återigen bjuda in henne till Hela kedjan.

Avsnittet hittar ni där poddar finns. Sök på ”Hela kedjan”. Eller så använder ni er av länken nedan!

Klicka här för Itunes Podcaster
Klicka här för Acast
Klicka här för Spotify