#17 – Emma Jonsteg

Emma Jonsteg är grundare och VD för Utopia Arkitekter. Hon är en av de starkaste rösterna i debatten kring arkitektur och stadsplanering och syns ofta i rollen som moderator, föreläsare, genom debattartiklar samt i podcasten Snåret.

2016 toppade hon tidskriften RUMs lista över de mäktigaste personerna i arkitektur- och designbranschen i Sverige.

Vi pratar om bakgrunden till att hon började engagera sig i debatten, hennes drivkrafter, vilka processer vi bör ändra på, vad som egentligen menas med ”god arkitektur” och mycket mer. Emma varvar egna erfarenheter av branschen med hur det skulle kunna se ut om vi samverkade på riktigt och hade ett bättre samhälle som målbild.

Avsnittet hittar ni genom att klicka på någon av länkarna nedan:

Klicka här för Itunes Podcaster
Klicka här för Acast
Klicka här för Spotify

Vill ni ta del av filmklipp och kommande gäster? Besök poddens sidor på Instagram och Linkedin. Sidorna är öppna så ni behöver inte ha egna konton för att få access!