#38 – Helena Tronner & Per Wallentin

Helena Tronner (VD Knowit Transformation Management) och Per Wallentin (VD och koncernchef Knowit) gästar podden för ett avsnitt med fokus på förändringsledning.

Knowit har på fem år gått från att ligga på Allbrights röda lista, som handlar om jämställdhet, till att 2018 placera sig på andra plats när samma stiftelse rankade Sveriges mest jämställda börsbolag.

Helena och Per vet både hur man genomför en lyckad förändringsresa och vad det innebär att aktivt arbeta med jämställdhet.

Vi pratar om vad som är viktigt när man arbetar med förändringsledning, vad som menas med ”förändra av rätt anledning”, fördomar som Helena och Per stött på i sitt arbete, om ”jämställdhetsfrågan kommer lösas av sig själv” och mycket mer!

Klicka här för Itunes Podcaster
Klicka här för Acast
Klicka här för Spotify